Päivällinen |
Piirakka tehdään kahdessa osassa. Ensin paistetaan pohjaa ilman täytteitä, jotta se saa rakennetta. Suosittelen kokeilemaan, käy vaikka gluteenittomaan pöytään!
- 60 g voita
- 1 dl mantelijauhoa
- 1 dl tattarijauhoa (tai pelkästään 2 dl mantelijauhoa)
- 150 g (3 dl) juustoraastetta
Sekoita sulaan voihin muut aineet ja painele piirakkavuoan pohjalle. Paista 175-asteisessa uunissa 15 min.
Täytteet
Täytteeksi käy tietenkin mitä vain, mutta tähän piirakkaan tuli:
- punasipuli viipaleina
- muutama kirsikkatomaatti viipaleina
- vihreitä pepperoneja palasina
- meetwustiviipaleita
Laita piirakka uuniin vielä puoleksi tunniksi. Voit nostaa lämpötilaa 200 asteeseen viimeiseksi 10 minuutiksi, niin saat kullanruskean pinnan.
Syö pois |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti